Dilinizi seçin
Şirket Haberleri
    LEELEN en iyi iş ortağı unvanını kazandı CURA Zhongcheng ittifak

22 Eylül 2018'de Zhongcheng 'in en iyi ortağının ödül töreni ittifak Changsha, hunan ilinde düzenlendi bu törene girişimci temsilcileri, profesyonel yönetici, tedarikçi temsilcileri katıldı. LEELEN bu törene davet edildi ve CURA 'nın en iyi ortağı unvanını kazanma şerefine sahip Zhongcheng İttifak. 2012 yılında LEELEN işbirliğine başladı CURA Zhongcheng ittifak ve uzun vadeli istikrarlı işbirliği ilişkileri kurmak bina interkom sistemi ürünlerive akıllı ev ürünleri LEELEN’lerin olumlu gelişimi ürün kalitesi, hizmet anlayışı, kusursuz hizmet ağı yapamıyorum stratejik işbirliği arasında bunlar geliştiriciler. LEELEN kendi gücünü vermeye ve kazan-kazan ile işbirliği CURA Zhongcheng İttifak.

5. Çin Asya-Avrupa güvenlik fuarı

16 Ağustos, 5 inciçin Asya-Avrupa xinjiang uluslararası kongre ve sergisinde düzenlenen güvenlik fuarı Merkezi birçok lider var kamu güvenlik büroları ve endüstrisi kullanıcılar LEELEN akıllı ev ve akıllı topluluğun toplam çözümleri ile ortaya çıktı. LEELEN bina interkom sistemi, LuxDomo akıllı ev sistemi ve LEELEN akıllı erişim kontrol sistemi - Xueliang güvenlik topluluğu çözüm. Arasında onları Xueliang güvenlik topluluğu çözümü, misafirlerin yoğun ilgisini yerinde aldı. LEELEN akıllı erişim kontrol sistemi LEELEN akıllı erişim kontrol sistemi erişim kartını kimlik kartına bağlar, nüfus bilgisi toplama, kişi tanık karşılaştırması ve görüntülü kontağı birleştirir alarm. Giriş ve çıkış kayıtları ve yakalanan görüntüler, gerçek zamanlı olarak kamu güvenlik ağına iletilir.Sistem IC / CPU kart, 2. nesil kimlik kartı, yüz tanıma ve diğer açık yollar aynı zamanda kamu güvenliği, sivil işler, aile planlaması gibi departmanları da birbirine bağlar. Bu Xueliang güvenlik Topluluk. bu sergide LEELEN şampiyonluk 2018 xinjiang mükemmel güvenlik ürünleri Tedarikçi. Toplam çözüm ve uygulama LEELEN akıllı erişim kontrol sistemiyayınlandı Xingjiang büyük bir güvenlik sektörü dergisi olan kamu güvenliği dergisi Sincan'da Bu makale sektördeki en yeni teknoloji ve çözümü kullanıcılarla paylaştı. Sergi sona erdi. LEELEN daha kaliteli ürünler sunmaya ve insanları beş yıldızlı bir yerde yaşatma misyonunu ana.

LEELEN oldu Müdür yardımcısı pekin güvenlik ve koruma endüstrisi birliği birimi

Pekin güvenlik ve koruma endüstrisi birliği üyelerinin 3. kongreleri (BSPIA) düzenlenen Beiyuan 10 Temmuz 2018 tarihinde otel. İle tröstler dan liderler ve diğer üyeler, LEELEN oldu Müdür yardımcısı pekin güvenlik ve koruma endüstrisi Association (BSPIA) LEELEN akıllı ev ve akıllı topluluğun toplam çözümünü halka gösterdi.insanlar çok konuştu LEELEN’ler Ürün:% s . Wang Yuanchun, LEELEN’ler Nesnelerin İnterneti Teknolojisi enstitüsü müdür yardımcısı, katılımcılarla yapay zeka çağında akıllı ev ve akıllı topluluğun toplam çözümünü paylaştı. akıllı topluluğun ürün bileşimini ve işlevsel özelliklerini tanıttı ve Luxdomo smart Home, kullanıcılara LEELEN tarafından inşa edilen insanlaştırılmış evi gösterdi. Konferans sona erdi. LEELEN şirketler, endüstriler ve toplum için daha fazla değer yaratmaya devam edecek BSPIA ve diğer üyeler.

LEELEN'S Gece - 2018, beraberiz

bugün özel bir gün, bugün LEELEN'ler yıllık törenler gün. yarın hepimiz bahar bayramında tatil yapacağız.hepinize yeni mutlu bir yıl dilerim. yıl sonu özet konferansı Ödül 5 / 10 yıllık personel Ödül seçkin çalışanlara verilir tören açıkSon olarak, hepimiz inanıyoruz ki LEELEN 2018'de daha iyi ve daha iyi olacak!

LEELEN Çin'de interkom endüstrisinde kapsamlı sıralama birincisi

“2017 Çin’in gayrimenkul endüstrisi zinciri stratejik yenilik zirvesi ve çin emlak endüstrisi zincirinin yıllık Töreni ” 20'de Pekin'de görkemli tutuldu inci , Aralık ve “2017 çin emlak endüstrisi zinciri stratejik bütünlük tedarikçi araştırmacısı Rapor ” toplantıda görkemli bir şekilde duyuruldu. bu rapora göre LEELEN ilk kapsamlı sıralama interkom sistemi endüstrisi Çin LEELEN 'in onayını ve güvenini yansıtır. bu sektörde interkom sistemi tedarikçisi olarak LEELEN müşterilerimize gelecekte en iyi ürün ve hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Bu sıralamayı alabilmemizin nedeni çünkü Son 20 yılda müşterilerimize sunduğumuz hizmetin yanı sıra her zaman ürünlerimizin teknolojik gelişimi ve kalitesine odaklanıyoruz. LEELEN adım adım ilerleyeceğiz, misyonumuzu hatırlayacağız ”Hadi insanlar yaşıyor beş yıldızlı ana sayfa ” sonsuza kadar. gelecekte LEELEN kullanıcılara akıllı ev, akıllı topluluk çözümünün tamamını sağlamayı taahhüt etmeye devam edecek. Biz geliştirmeye devam edecek, bilimsel direnci artıracak earch yeni ve eski müşterilerimiz için memnuniyeti artırmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. tüm başarımız, müşterimizle karşılıklı faydaya dayanmaktadır.

çin bahar şenliği tatil bildirimi

çin bahar şenliği tatil bildirimi Merhaba arkadaşlar, Çin geleneksel bahar festivali yolda, biz olur şirketimizin tatilde olacağını hatırlatın dan 12 Şub - 24 Şub 24.bu dönemde firmamız tüm üretim ve servis faaliyetlerini durduracaktır. Biz anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. Mutlu yıllar diler ve firmamıza büyük destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

samimi İşbirliği, LEELEN ve Greentown grup stratejik bir işbirliği imzaladı

Yakın zamanda LEELEN’S hangzhou yan kuruluşu, LEELEN ve Greentown grubu stratejik bir işbirliğini yeniledi. Greentown emlak grubu Co., Ltd., biri Çin'in mükemmel kalitede konut ürünleri ile önde gelen butik emlak geliştiricileri endüstrinin 13 yıl üst üste liderlik pozisyonu "Çin'in en büyük 100 emlak şirketinin kapsamlı gücü TOP10" LEELEN greentown ile işbirliği yaptı grubu dört yıldır itibaren 2013 ve jiang gibi onlarca projeyi başarıyla yürüttü.nan li projesi, lv cheng ming yuan projesi, qing dao shen lan projesi vb. uzun vadeli ve istikrarlı bir işbirliği kurduk ilişki. LEELEN her iki tarafın karşılıklı kazan-kazan sürdürülebilir gelişimini sağlamak için güvenle gelecekteki stratejik işbirliğini dört gözle bekliyoruz.durum

dijital görüntülü interkom sistemi

dijital görüntülü interkom sistemi herkes için tcp / ip teknolojisini tamamen benimser iç üniteler , dış üniteler , koruma birimleri , vb. en son dijital ses ve video sıkıştırma teknolojisi ile birlikte DSP teknolojisi, medya akışı ve IPV6 Sistem işlevlerini gerçekleştirmek için ağ iletim teknolojisi, İnternete bağlanmak için ara cihazlara gerek yoktur, bu sistem ağ kararlılığını iyileştirir, kablolama maliyetini düşürür ve aynı zamanda sistemin bakımı basit ve rahattır. ana avantajları dijital görüntülü interkom sistemi - aşağıdaki yönlerdedir: basit kablolama: beri dijital görüntülü interkom sistemi tcp / ip teknolojisini kullanarak ses, veri ve video görüntü , bir İnternet kablosu tüm sorunları , çözebilir; kablolama projesini büyük ölçüde basitleştirin. bu durumda, bina interkom sisteminin kurulumu ve hata ayıklaması basitleşir ve inşaat döngüsü de büyük ölçüde azalır.güçlü ağ oluşturma işlev: iç ünite dijital görüntülü interkom sistemi sadece yüksek performanslı CPU'ya sahip olmakla kalmayıp aynı zamanda DSP dijital işleme çip güçlü veri işleme yeteneği, ağ oluşturma yeteneğini daha güçlü hale getirir ve diğer güvenlik alt sistemleri ile entegre edilmesi kolaylaşır.iyi genişletilebilirlik: ip ağ iletişimi, yalnızca görüntülü interkom işlevini gerçekleştiremeyen, aynı zamanda multimedya bilgi iletimi, yayın, güvenlik alarmı, akıllı ev, ip görüntülü telefon, VOD, video izleme ve katma değerli işlevlerini gerçekleştirebilen son derece genişletilebilir hizmet vb.uzun mesafe iletim: tcp / ip teknolojisine dayalı dijital görüntülü interkom sisteminde mesafe sınır yoktur. Bu nedenle, düşük maliyetli uzaktan iletim gerçekleştirilebilir. düşük kapsamlı maliyet : "Yeni teknoloji yüksek fiyatlar anlamına gelir ve yeni ürünlerin geleneksel ürünlerden daha pahalı olduğu". Her zaman doğru mu? Aslında kurulum, hata ayıklama ve kablolama perspektiflerinden tcp / ip teknolojisi aynı zamanda yatırım miktarını azaltır, dijital görüntülü interkom sistemi inşaatı kısaltın dönemi , çok kablo ve personel tasarrufu sağlar Bu nedenle, dijital görüntülü interkom sistemimaliyet konusunda daha fazla avantaja sahiptir.

LEELEN Filipinler manila simgesel yapısında başarıyla kullanılan ürünler Serendra

29 Mayıs, 4 günlük çabaların ardından, Of uluslararası ticaret ve teknik destek departmanı, filipinler manilasının yerinde işletmeye alınması Serendra proje çalışması başarıyla tamamlandı LEELEN ürünleri yine uluslararası üne sahip projede başarıyla kullanıldı LEELEN uluslararası strateji konusunda ileriye doğru sağlam bir adım attı. Başarıyla LEELEN Filipinler'deki ürünler LEELEN 'nin lider konumunu daha da kanıtladıuluslararası arenada LEELEN’ler için sağlam bir temel oluşturan bir marka vizyonu “bina yaprak dökmeyen uluslararası marka Temel ”

LEELEN kır bahçesi malezya orman kenti projesinde başarıyla kullanılan ürünler

23 Ağustos, bir haftalık gayret çalışmasının ardından, denizaşırı departman ve teknik destek departmanının samimi işbirliğinde, country garden malezya orman kenti projesinin birinci aşama saha devreye alma çalışmaları başarıyla tamamlandı ülke bahçesi stratejik işbirliği dalı olarak LEELEN ürünleri uluslararası üne sahip projelerde bir kez daha başarıyla uygulanmıştır. LEELEN marka uluslararasılaşma için sağlam bir adım attıkır bahçesi orman şehri soma özel ekonomik bölgesinde yer almaktadır - İskand Darta Bölge, yaklaşık 20 kilometrekarelik bir alanı kaplamaktadır. ülke bahçesi yatırımı 250 bilgelik ekolojik kenti Singapur'u inşa etmek için uluslararası en iyi ekiple birlikte milyar. bina duvarları bitkilerle kaplı, zemin park, araç yok. yerinde hizmete alma eğitimi yerel inşaat mürettebatı Projelerde kullanılan ürünler Leelen L8 renkli video ağ sistemi, isteğe bağlı 10 model kapı istasyonu ve N60 renkli görüntülü iç mekan telefon.guangdong eyalet valisi Zhu Xiaodan orman şehrini tanıttı “the en büyük denizaşırı yatırım, şehir gelişiminin en olgun operasyonu proje ” devlet Konseyin özel Rapor. Başarılı LEELEN malezya'daki ürünler, LEELEN 'nin uluslararası etkisini daha da kanıtladı. marka ve mükemmel ürün kalitesi uzun yıllardır pratik uygulama sürecinde geliştiriciler, projektörler ve diğer ortaklar tarafından kabul edilmiştir. LEELEN bunu ayrıca müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için uluslararası bir marka yaratma çabası için bir fırsat olarak değerlendireceğiz.

LEELEN sınıfı bir kez daha Evergrande grup

Yakın zamanda, LeeLen bir iş iletişim mektubu almak Evergrande 2016 yıllık tedarikçi değerlendirme çalışması Evergrande Grubu, Leelen bir kez daha Evergrande Gruop bina interkom sınıfı a tedarikçisi çünkü olağanüstü performans. Leelen ile stratejik bir işbirliği kurdu Evergrande on yıllık işbirliğinin ardından 2007 yılına kadar Leelen birçok kez bir tedarikçi tarafından bina interkom sınıfı olarak değerlendirilmiştir,ve aynı zamanda bir bina interkom endüstrisi ile büyük emlak şirketleri arasında stratejik işbirliği emsali yaratmak için birlikte . Bu anlaşıldı Evergrande mükemmel bir tedarikçi değerlendirme ve değerlendirme mekanizması kurdu ve tedarikçilerin kendi ERP ürün teslimi, kalite, hizmet ve geliştirmenin diğer yönleri için standartları belirleyen sistem. aynı zamanda, her çeyrekte Evergrande yerinde değerlendirme için tedarikçi merkezine gelecek reklam ve tedarikçilerin adalet, adalet ve açıklık ilkesine göre puanlama durumu. 2016, Leelen Evergrande's için toplam ürün ve hizmet arzına sahiptir. daha daha 300 projeler. Leelen'in tüm çabalarında, mallar, kalite, hizmet ve yüksek puanın diğer yönleri, toplam 95,3 puan (100 üzerinden puan) derecelendirildi A-seviyesi tedarikçiler. Bu stratejik standardizasyon çalışmasının uygulanmasına büyük bir onay, aynı zamanda Leelen harika teşvik. gelecekte Evergrande 'nin güvenini ve desteğini geri bildireceğiz. daha yüksek kaliteli ürün ve hizmetler

yeniden işbirliği LEELEN Ve Sunac Çin

21 Ocak 2017, Leelen Sunac ihaleyi dördüncü kez kazandığımız ve bina interkom ekipmanı stratejik olarak dört kez tedarikçi Sunac china holdings limited, Hong Kong borsası kurdu ve aynı yıl bir grup stratejik satın alma Şirket, bölgesel odak noktası ve yüksek kaliteli ve yüksek kaliteli ürün konumlandırma stratejisi ile konut ve ticari mülklerin entegre geliştirilmesiyle ilgilenmektedir. Şirket, üst düzey gayrimenkul geliştirme ve yönetimi iş marka konumlandırmasının “Tutku için Mükemmellik ” ve içgörüler içine müşteri taleplerine bağlı olarak, şirket uzun zamandır üst düzey ürünleri müşterilere. Şirket, yüksek kalite arayışıyla emlak sektöründe lider olmaya kararlıdır. Sunac Çin'in Pekin, kuzey Çin, güneybatı Çin, Şangay, güneydoğu Çin, Guang-Shen, orta çin ve Hai'nan'ın 8 bölgesinde farklı geliştirme aşamalarında çok sayıda projesi vardır. Şehirlerin hepsi arasında katman-1 ve çekirdek tier-2 seçmeli seçmeli şehirler işi konut, villa, ticaret, ofis binası ve diğer mülkleri kapsar. 2015 yılında şirket, 73,46 RMB milyar, sıralama no. 9 arasında Çin’in gayrimenkul sanayi 1Y2016'da satış tutarı 59.10 milyar, sıralamayı No. 8 2011 yılında, Leelen şiddetli rekabette öne çıktı ve başarılı bir şekilde Sunac Çin. Leelen Sunac ile işbirliğine, özel bir işbirliği ekibinin oluşturulmasına büyük önem veriyor, tüm projeler kişisel olarak sorumlu. "dört mükemmel" uygulamasının üretiminde yeşil kanal, Sunac kaliteli bina interkom ürünleri sağlamak için elde etmek için mükemmel performans Sunac's onayı, Leelen ihaleyi arka arkaya dört kez kazandı ikinci marka tedarikçisinde strateji zirvesi Sunac Yazan 2015, Leelen mükemmel tedarikçi olarak değerlendirildi.

LEELEN ve Ronghe grup stratejik işbirliği anlaşması imzaladı

2017 yılının başında LEELEN sürekli iyi haberler aldım, tekrar tekrar güzel şeyler. Bugün Guanxi şubesi bir kez müjdeli haberi onların aralıksız çabalar, LEELEN ve yerel en güç ve ölçek Ronghe grubu 2017-2018 görüntülü interkom ve akıllı ev kontrol terminal ekipmanı stratejik tedarik işbirliği Nanning, Liuzhou, Guilin ve gelecekteki gelişim projelerinin diğer alanlarını kapsar. Guangxi Ronghe kurumsal group Co., ltd. 20 yıllık görkemli gelişmenin ardından 1993 yılında kuruldu, şimdi büyük bir özel şirket haline geldi gayrimenkul geliştirme ve gayrimenkule dayalı işletme grupları yönetimi otel, emlak hizmetleri, profesyonel pazar, finans vb. entegre eder. Grubun Çin’in emlak geliştirme şirketi birinci seviye yeterlilik 2013 çin emlak en iyi 500 değerlendirme listesi, Ronghe grup içine ilk 100, 90. sırada, Guangxi il içine çin emlak top 100. 20 yıllık sürekli geliştirmeden sonra LEELEN tarafından tanındı ortaklar ve ayrılmaz pazar dan çok sayıda kullanıcının desteği. LEELEN olur Bizi her zaman destekleyen arkadaşlarımıza teşekkür etmek isteriz, biz de beklentileri karşılayacağız, size daha mükemmel ürünler, daha iyi hizmet ve daha iyi talep çözüm sunmak için çok çalışmaya devam edeceğiz.

LEELEN ve CIFI grup yenileme stratejik satın alma anlaşması

Şanghay şubesinin aralıksız çalışmasının ardından LEELEN ve CIFI grubu yeniledi 2017-2018 yıllık bina interkomu (dahil akıllı ev) stratejik tedarik anlaşma İşbirliğinin kapsamı CIFI Grubun Şangay, Zhenjiang, Jiaxing, Suzhou, Pekin, Langfang, Tianjin, Hefei, Changsha, Chongqing, Hangzhou, Wuhan, shenyang, vb. Bu olduğunu LEELEN ve CIFI grubu, 2015'teki ilk stratejik satın alma işbirliğinin ardından tekrar çalışacak. CIFI 2000 yılında kuruldu CIFI group, Hong Kong (stok kod: 00884.HK). esas olarak Çin'de konut amaçlı gayrimenkul geliştirme ile uğraşmaktadır. merkezi Shanghai, CIFI grubu gayrimenkul geliştirme, bina inşaatı, işletme yönetimi ve emlak hizmetini içeren bir iş portföyüne sahiptir. ona "Sınıf 1 Çin'de emlak geliştirme için yeterlilik" verildi ve “Sınıf 1 emlak hizmeti için yeterlilik Çin ” üyesidir “Şehir çin emlak geliştirme profesyonel komitesi Dernek ” ve "Çin kentsel gayrimenkul Dernek". LEELEN'in aralıksız çabaları ve bitmek bilmeyen takibinin ardından LEELEN marka ve ürünler, çok sayıda tanınmış emlak grubu tanınırlığına ve güvenine ve ayrıca uzun vadeli, dostane ve istikrarlı stratejik işbirliğinin ortaklık Yeniden işbirliği ile CIFI LEELEN'in sektörde ve pazardaki lider saygınlığını kanıtladı.

LEELEN ve Yatai grup özel bir stratejik satın alma sözleşmesi imzaladı

2017'nin başında yeni yıl Jilin şubesi ve birçok kez müzakere, LEELEN nihayet birçok rekabetçi üreticide öne çıkarak 2016-2019 bina interkom ekipmanı tedariki Yaitai gayrimenkul yatırımı Şirket oldu Yatai gayrimenkul yatırım şirketi Changchun, Jilin, Songyuan, Shenyang, Tianjin, Nanjing, Hainan ve diğer şehirler 2016 - 2019 gerekli interkom ekipmanı tedariki tüm Yatai kullanılan interkom ürünleri grubu LEELEN üç yıl içinde dijital interkom sistemi, başarılı teklifin miktarı 10 milyona ulaşmak için yuan. Yatai grup 1993'te kuruldu ve shanghai borsasında listelendi 1995. Yatai grubu, inşaat malzemeleri ana iş kapsamı olan karma bir ortaklığa dönüştü & ürünler, emlak, finans ve tıp ve diğer birçok alanın katılımıyla, örneğin kömür endüstrisi, ticaret & ticaret, spor kültürü ve internet medyası, toplam varlıkları 53,8 milyar yuan ve 40 milyar işletme geliri Yuan. büyük ileri atılımı kalkınma ve sürdürülebilir kalkınma, Yatai grup rütbesi yok. 329 ‘Çin’ler ilk 500 Kuruluşlar içinde 2016. birçok tanınmış gayrimenkul iş onayına erişim LEELEN daha fazlası için yoğun tarım 20 yıl, LEELEN her zaman olduğu gibi çalışmaya devam edecek, sektör liderinin değeriyle oynayın, ortakların güvenini ve desteğini yaşamayın!

Toplamda

sayfaları
bize abone olun en son haberleri takip edin

İçin Ürünlerimiz veya fiyat listemizle ilgili sorularınız için lütfen bize bırakın ve 24 saat içinde sizinle iletişime geçeceğiz.

Telif hakkı © 2024 Xiamen Leelen Technology Co.,Ltd.. Tüm hakları Saklıdır.

IPv6 ağı desteklenir

üst

mesaj bırakın

Eğer Ürünlerimizle ilgileniyorsanız ve daha fazla ayrıntı öğrenmek istiyorsanız, lütfen buraya bir mesaj bırakın, mümkün olan en kısa sürede size cevap vereceğiz.

• #